Le Meals Stroll Amsterdam De Pijp // Your Little Black Guide


Iets leuks doen met een groepje vrienden of familie? Le Meals Stroll Amsterdam blijft! Een culinaire wandeling langs écht leuke hotspots waar TEAM LFW ook zonder lockdown heel graag komt. Tijdens de wandeling door De Pijp van ongeveer 5 km staan bij 6 eating places 5 lekkere hapjes en 2 drankjes voor je klaar.

Wandel met je lover, je beste vriend(in) of juist met een groepje. Of het nu je jaarclub is, je sportmaatjes, collega’s of je familie. Het leuke aan Le Food Walk is dat het óók samen kan als je niet tot één huishouden behoort!

Tickets kosten € 39,50 (+ € 1,- servicekosten) en zijn inclusief de hapjes en drankjes zoals beschreven én een digitale wandeling met leuke informatie over de eating places en voor onderweg. De wandeling voor De Pijp is nu te koop voor zaterdag 15 en zondag 16 mei en zaterdag 22 en zondag 23 mei!

SCOOR HIER TICKETS

LET OP: tickets voor 15 & 16 mei zijn tot middernacht te bestellen op donderdag 13 mei, tickets voor 22 & 23 mei zijn tot en met donderdag 20 mei te bestellen. 

Volg @yourlbb op Instagram

Dit is Le Meals Stroll De Pijp in mei

Welke eating places er deze maand meedoen aan de – vernieuwde! – Meals Stroll in De Pijp? Dat lees je hier!

ABOUT THE FOOD:
Alle hapjes zijn tasting measurement
– 1 X chunk & drink (Wijmpje Beukers –  ook 0.0 drankje beschikbaar)
–  4 X bites (Bardak, Arles, Sjefietshe & Yerba – drankjes bij deze locaties zijn niet inclusief, maar wel te bestellen)
– 1 X drink (Schotsheuvel – ook 0.0 drankje beschikbaar)

KOOP HIER TICKETS VOOR DE PIJP

Het leuke aan Le Meals Stroll is dat het óók samen kan als je niet tot één huishouden behoort!

Le Food Walk

GOED OM TE WETEN: 

  • Je begin op een zelfgekozen tijd tussen 12.00 en 16.00 uur en zorgt dat je voor 19.00 uur bij de laatste locatie bent. Let op: de startlocatie (Wijmpje Beukers) staat huge!
  • Rain or shine, de Meals Walks gaan door.
  • Moet je onverwacht in quarantaine, heb je Covid of wacht je de resultaten van een Covid-test af? Tremendous vervelend, je kunt je tickets dan doorverkopen by way of Ticketswap. Tickets zijn niet te wisselen voor een andere dag en ook niet retourneerbaar.
  • Veelgevraagd ;-), maar de toiletten zijn open voor Meals Walkers bij de eating places die meedoen en ook een terras hebben. Check voor alle andere FAQ’s en spelregels ook dit artikel >>

Maak je er een weekendje Amsterdam van? Leuke accommodations zijn bijvoorbeeld: Hotel V Fizeaustraat, Pulitzer, The Hoxton of Het Volkshotel.

Onze nieuwste lijstjes

Wil jij wekelijks de Amsterdam Weekend Information, een overzicht van alle nieuwe hotspots en de meest populaire artikelen in jouw inbox ontvangen? Dan ben je in 5 minuten helemaal updated! Schrijf je hieronder in voor de wekelijkse nieuwsbrief van Your Little Black Guide.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

op vakantie in nederland?

Op Your Little Black Guide staan honderden staycation suggestions voor een vakantie in eigen land. Vind de perfecte accommodatie en plan dat welverdiende week(finish)je weg!

Yourlbb approved hotels >>

Hét vakantiehuizen overzicht met de beste tips voor Nederland >>

Yourlbb’s Boeken Store

Volg je Your Little Black Guide al op Instagram?

With love,

Anne

| PS: Ken jij Your Little Black Guide’s Green Policy? Hier vind je mijn persoonlijke suggestions hoe je groener kunt reizen en leven en leg ik uit waarom en hoe ik de CO2 uitstoot compenseer van alle reizen die #teamyourlbb maakt.

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *