Le Meals Stroll Amsterdam West // Your Little Black Guide


Jullie vragen, wij maken! Le Meals Stroll West is een feit. Zaterdag 22, 1e Pinksteren zondag 23 mei, 2e Pinksteren maandag 24 mei, zaterdag 29 en zondag 30 mei wandel je tijdens Le Meals Stroll van de Spaarndammerstraat, through Westerpark naar de Jordaan en proef je onderweg 5 culinaire hapjes bij een 5 van onze favoriete eating places. Le Food Walk West begin bij de nieuwe hotspot Tok Tok! Je kent ze misschien al uit Amsterdam Oost, maar deze hotspot heeft nu een vaste stek in West.

Ga jij wandelen met vrienden of gewoon met zijn tweetjes? Misschien wel met je lover? Wij zorgen voor leuke vragen onderweg om elkaar en Amsterdam nog beter te leren kennen. Met wie je ook gaat wandelen, het leuke aan Le Food Walk is dat je het óók samen kunt doen als je niet tot één huishouden behoort!

Tickets kosten € 34,50 (+ € 1,- servicekosten) en zijn inclusief de hapjes zoals beschreven én een digitale wandeling met leuke informatie over de eating places en voor onderweg. Le Meals Stroll West is nu te koop voor zaterdag 22, 1e Pinksteren zondag 23 mei en 2e Pinksteren maandag 24 mei en zaterdag 29 en zondag 30 mei!

SCOOR HIER TICKETS

LET OP: tickets voor 22, 23 & 24 mei zijn tot middernacht te bestellen op donderdag 20 mei, tickets voor 29 & 30 mei zijn tot en met donderdag 27 mei te bestellen. 

Volg @yourlbb op Instagram

Dit is de nieuwe Le Meals stroll West wandeling in mei

Let’s go to the wild wild west! Tijdens deze Meals Stroll wandel je van de Spaarndammerstraat door het Westerpark en eindig je in de historische Jordaan!

DATA: 22, 23, 24, 29. 30 mei

TIJDEN: Je begin op een zelfgekozen tijd tussen 12.00 en 16.00 uur en zorgt dat je voor 19.00 uur bij de laatste locatie bent. Let op: de startlocatie (Tok Tok op de Spaarndammerstraat ) staat huge!

ABOUT THE FOOD:
Alle hapjes zijn tasting dimension
– 5 X chew (Pequ, Tok Tok, Piet de Gruyter, Bar Kantoor, Compartirdrankjes bij deze locaties zijn niet inclusief, maar wel te bestellen)

KOOP HIER TICKETS VOOR LFW WEST

Het leuke aan Le Meals Stroll is dat het óók samen kan als je niet tot één huishouden behoort!

Le Food Walk

GOED OM TE WETEN: 

  • Rain or shine, de Meals Walks gaan door.
  • Moet je onverwacht in quarantaine, heb je Covid of wacht je de resultaten van een Covid-test af? Tremendous vervelend, je kunt je tickets dan doorverkopen through Ticketswap. Tickets zijn niet te wisselen voor een andere dag en ook niet retourneerbaar.
  • Veelgevraagd ;-), maar de toiletten zijn open voor Meals Walkers bij de eating places die meedoen en ook een terras hebben. Check voor alle andere FAQ’s en spelregels ook dit artikel >>

Maak je er een weekendje Amsterdam van? Leuke resorts zijn bijvoorbeeld: Hotel V Fizeaustraat, Pulitzer, The Hoxton of Het Volkshotel.

Onze nieuwste lijstjes

Wil jij wekelijks de Amsterdam Weekend Information, een overzicht van alle nieuwe hotspots en de meest populaire artikelen in jouw inbox ontvangen? Dan ben je in 5 minuten helemaal updated! Schrijf je hieronder in voor de wekelijkse nieuwsbrief van Your Little Black Guide.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

op vakantie in nederland?

Op Your Little Black Guide staan honderden staycation ideas voor een vakantie in eigen land. Vind de perfecte accommodatie en plan dat welverdiende week(finish)je weg!

Yourlbb approved hotels >>

Hét vakantiehuizen overzicht met de beste tips voor Nederland >>

Yourlbb’s Boeken Store

Volg je Your Little Black Guide al op Instagram?

With love,

Anne

| PS: Ken jij Your Little Black Guide’s Green Policy? Hier vind je mijn persoonlijke ideas hoe je groener kunt reizen en leven en leg ik uit waarom en hoe ik de CO2 uitstoot compenseer van alle reizen die #teamyourlbb maakt.

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.