Le Meals Stroll met o.a. Bambino & Gebr. Hartering


The LaWa? YES! We sluiten het eerste seizoen van Le Meals Stroll 1.0 af met een mega LaWa (Lange Wandeling) langs toprestaurants in Amsterdam. Deze route van 8,5 km is niet voor poesies en ook niet voor walkers met een kleine maag. Le Meals Stroll – the LaWa is wél voor foodies die nog één keer ‘wandelend uit eten’ willen voordat onze favoriete horeca hotspots de terrassen weer buiten mogen zetten. Voor onze (voorlopig) laatste editie van Le Meals Stroll zijn we tremendous trots dat we partneren met: BAUT Oost, In-Between Burgers, Gebr. Hartering, Restaurant Slagerij de Beurs, Bambino, Paindemie (de pop-up van Maris Piper) en Escobar. Een route langs 7 meals stops met 6 bites en 2 drinks. Heb je wel zin in deze occur, maar vind je 8,5 km te lang? Doe de route op de fiets! Doen we zelf stiekem ook als organisatie ;-).

Le Meals Stroll – the LaWa gaat van Amsterdam Oost, naar de oostkant van Amsterdam Centrum en by way of de Grachtengordel naar De Pijp. De begin is bij BAUT Oost, de laatste locatie is Escobar. Starten kan tussen 12.00 en 15.30 uur. Omdat dit een lange route is (zonder stops loop je er 1.44 uur over) raden we je aan om op tijd te starten. Je kunt uiterlijk 19.30 uur bij de laatste cease aankomen. Onze inschatting is dat deze stroll inclusief stops (waar je soms ook even moet wachten) zo rond de 3-4 uur duurt).

Een ticket kost € 44,50 per persoon (+ €1,- ticket payment) en is inclusief 6 hapjes en 2 drankjes bij 7 verschillende eating places.

Goed om te weten: Le Meals Stroll is vega-proof, je kunt bij het kopen van een ticket kiezen voor een vegetarische stroll ook zijn er 0.0% drankjes verkrijgbaar. De tickets zijn restricted en non-refundable. Ook is het niet mogelijk om tussen routes te switchen of op een andere dag te wandelen omdat we strikte aantallen aanhouden voor het maximaal aantal personen per dag.

KOOP HIER JE TICKET(S)

OVER LE FOOD WALK

Zin om iets leuks te doen? Kun je geen genoeg krijgen van wandelen? Houd je van lekker eten, maar heb je alle take-away en make-away boxen wel uitgespeeld? Dan wil ik je even voorstellen aan Le Food Walk Amsterdam! Een culinaire stadswandeling langs écht goede eating places in Amsterdam waar de cooks speciaal voor Le Meals Stroll – en dus voor jou – iets lekkers maken.

Volg @yourlbb op Instagram

Nog even alles op een rij:

Le Meals Stroll – the lawa

Een culinaire wandeling langs Amsterdam Oost, naar de oostkant van Amsterdam Centrum en by way of de Grachtengordel naar De Pijp.

DATA: 19, 20 & 21 maart

TIJDEN: begin tussen 12.00 en 15.30 uur. End voor 19.30 uur.

START: BAUT Oost, Wibautstraat 125

DIT KRIJG JE: De woensdag de begin van de Le Meals Stroll route krijg je de uitgebreide PDF, inclusief kaart en ideas voor onderweg, digitaal toegestuurd. Houd ook je spam en reclame folder in de gaten of voeg updates@lefoodwalk.nl alvast toe aan je adresboek.

DIT PROEF JE:
All bites zijn tasting dimension
– 1 X chunk & drink (BAUT Oost)
– 5 X bites (In-Between Burgers, Gebr. Hartering, Restaurant Slagerij de Beurs, Bambino,Paindemie (de pop-up van Maris Piper) – de drankjes zijn hier niet inbegrepen, maar uiteraard wel te koop)
– 1 X drink (Escobar)
Alle occur zijn tasting dimension en zijn speciaal voor jou en je wandeldate tijdens Le Meals Stroll South op vertoon van je ‘stempelkaart’ én ticket verkrijgbaar.

LE PRICE: € 39,50 (+ € 1 ticketkosten) voor alle 5 de bites én 2 drankjes zoals beschreven.

GOED OM TE WETEN: Eet je vega? Vegetarische tickets zijn verkrijgbaar en moeten vooraf besteld worden. Voor de drankjes is een alcoholvrij alternatief beschikbaar. Ben je zwanger, dan raden we een vegetarisch ticket aan en steeds ter plekke even te overleggen. Helaas kunnen we voor Le Meals Stroll nu geen rekening houden met specifieke dieetwensen en restricties. Hopelijk kan dat ná Covid-19 weer, als we iets meer tijd kunnen nemen bij de verschillende locaties. Rain or shine, Le Meals Stroll gaat sowieso door. Dus neem een paraplu of regenjas mee.

EN VERDER: Vergeet niet je mondkapje mee te nemen! Verder is hand-sanitizer ook handig, need de bites die je gaat proeven zijn fingerlicking good. Wij gaan er vanuit dat jullie inmiddels bekend zijn met alle richtlijnen van het RIVM en die worden uiteraard ook gehanteerd bij de locaties die meedoen met Le Meals Stroll.

KOOP HIER JE TICKET(S)

 | OP DE HOOGTE BLIJVEN? Wil je op de hoogte blijven van toekomstige walks van LE Meals Stroll? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief by way of www.lefoodwalk.nl en je leest als eerste over nieuwe information!

OVER Le Meals Stroll

Waarom je op Your Little Black Guide opeens regelmatig over Le Meals Stroll leest? Le Meals Stroll Amsterdam is een nieuw venture uit de koker van Your Little Black Guide dat ik samen met met meals good friend Seger van restaurant Sjefietshe en on-line platform Foodini heb bedacht tijdens een wandeling door het park. Het idee voor foodtours lag bij mij al op de plank sinds 2015, maar dit jaar viel alles op zijn plek. We zijn overweldigd door jullie enthousiasme en werken keihard aan het opzetten van meerdere nieuwe routes zodat we niemand teleur hoeven te stellen. In verband met Covid-19 zijn er slechts een beperkt aantal tickets per dag beschikbaar.

Wil je op de hoogte blijven schrijf je dan in voor de nieuwsbrief by way of www.lefoodwalk.nl en je leest als eerste over nieuwe information!

With love,

Anne

| PS: Ken jij Your Little Black Guide’s Green Policy? Hier vind je mijn persoonlijke ideas hoe je groener kunt reizen en leven en leg ik uit waarom en hoe ik de CO2 uitstoot compenseer van alle reizen die #teamyourlbb maakt.

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.