Thoughts & Physique Spa, Restaurant Rouhi, Flagship Retailer


Weet je wat ik het meest heb gemist aan reizen? Het wereldse gevoel, het ontdekken van dingen die je (nog) niet overal ziet. Home of Rituals in hartje Amsterdam is zo’n plek die on-Nederlands aanvoelt. Een droom van een flagship retailer waar way of life en de liefde voor reizen samenkomen. In de vorm van rituelen en geuren die je doen denken aan het buitenland, maar ook door de geweldige Thoughts & Physique Spa op de bovenste verdiepingen die je uitnodigt om jezelf op de eerste plek te zetten, zoals je dat normaal gesproken misschien alleen doet tijdens een vakantie. Geloof mij dat Home of Rituals een feest van ontdekking is. Zelfs als je nog nooit een product van Rituals hebt gebruikt magazine je deze bijzondere flagship retailer niet overslaan. De Thoughts Spa is uniek in Nederland! En had ik al verteld dat je bij Restaurant Rouhi heerlijk kunt lunchen of dineren? In dit nieuwe hotspot artikel neem ik je verdieping voor verdieping mee. En nee, ik start niet traditioneel op de begane grond, maar pak direct de roltrap naar de vierde verdieping voor de Thoughts Spa!

Volg @yourlbb op Instagram

mind spa rituals amsterdam

Thoughts Spa – Home of Rituals

Ontdek de Thoughts Spa – Home of Rituals verdieping 4

Nog niet eerder ontdekte ik iets unieks als de Thoughts Spa. Op een laagdrempelige manier kan iedereen hier kennis maken met de kunst van geestelijke wellbeing. Iets dat uniek is in Amsterdam, Nederland en eigenlijk de hele wereld, need deze spa is namelijk volledig gericht op het welzijn van ons brein. Iets waar iedereen denk ik door het afgelopen jaar meer mee bezig is. Wat je in de Mind Spa op de bovenste verdieping van Home of Rituals precies kunt verwachten? Een breed scala aan oefeningen en behandelingen voor het welzijn van je brein. Op een tremendous toegankelijke manier met verschillende individuele-  of groepssessies die gericht zijn op ademhaling, diepe rust, ont-stressen en mediatie. Technieken die al eeuwenoud zijn, maar die nog nooit op deze manier zijn samengebracht in een spa. Zo is er bijvoorbeeld een ‘Respiration Bubble’ waar je ademhalingsoefeningen van Wim Hof kunt doen en een ‘Mind Therapeutic massage’ waar je door middel van muziekmeditatie je hersenen ‘masseert’. Tijdens de Mind Therapeutic massage ga je in een eigen capsule en laat je je 20 minuten meevoeren op de klanken die je thoughts écht tot rust gaan brengen. Het leuke van dit alles? Het is niet persé nodig om dit van te voren te boeken. Je kunt altijd de roltrap pakken naar de 4e verdieping en daar een testje doen in de Mind Bar waaruit een advies rolt!
mind spa rituals amsterdam

Mind Bar – Home of Rituals

mind spa rituals amsterdam

Mind Therapeutic massage

mind spa rituals amsterdam

Muziekmeditatie als Mind Therapeutic massage

Verwen jezelf in de Physique Spa  – Home of Rituals verdieping 3

De Physique Spa zit één verdieping onder de Thoughts Spa. Het zal je duidelijk worden; je kunt van een bezoek aan Home of Rituals een full dag uit maken met vriendinnen, je moeder, je tante of zus. In de Body Spa gaat Rituals’s filosofie van ‘The Artwork of Soulful Dwelling’ weer een stapje verder. Ook hier staat het belang van onthaasten en het vinden van geluk in de kleinste dingen weer voorop. Hier ben je aan het goede adres voor een manicure of pedicure, een breed scala aan facials en bijzondere massages. Wat ik additional leuk vind, is dat je aan je behandeling een aantal bijzondere add-ons kunt toevoegen, zoals een hydromassage om nog meer dat second voor jezelf te pakken. De Foam Therapeutic massage is één van de signature behandelingen en een echte Home of Rituals Particular. Hierbij lig je op een verwarmde massagetafel met geïntegreerd watersysteem en phrase je van prime tot teen in je favoriete Rituals-schuim gehuld. De therapeutic massage die volgt heeft een diep reinigende en hydraterende werking. Deze Hammam-style behandelkamer is in Amsterdam uniek!

house of rituals amsterdam

behandelkamer in de Physique Spa

house of rituals amsterdam

manicure en pedicure bij Home of Rituals

house of rituals amsterdam

Foam Therapeutic massage in de Physique Spa

house of rituals amsterdam

Hydromassage – Physique Spa

De way of life van een wereldreiziger – Home of Rituals verdieping 2

Stap je de roltrap af en loop je de 2e verdieping van Home of Rituals op dan zul je het merk van een andere kant ontdekken. Op deze verdieping vind je way of life producten die speciaal voor Home of Rituals zijn ontwikkeld en in geen andere fysieke winkel van Rituals te koop zijn. Steeds als ik hier rondloop ontdek ik weer wat nieuws! Van prachtige kussenhoezen tot luxe linnen beddengoed en van hotelkwaliteit handdoeken tot douchemuts en badjassen die je kunt laten personaliseren. Uiteraard vind je hier ook de geuren van Rituals terug. Interieurparfums in de mooiste hervulbare flessen, geurkaarsen die je zelf kunt samenstellen door een houder en geur te kiezen en een bar waar je zelf je parfum kunt samenstellen dat bij je previous. Wil je iemand een bijzonder cadeau geven of jezelf verwennen: ga hier langs! Ik heb laatst op foundation van de quiz die je aan de Home of Rituals Talisman Assortment Eau de Parfum Bar kunt doen een nieuwe geur uitgekozen. Je kunt daarbij alles customizen, van het flesje tot de Talisman (een sieraad met een echt edelsteentje). Een eye-catcher in je badkamer! Verder vind je op deze verdieping onder andere ook house put on en een reiscollectie.

house of rituals amsterdam

Life-style bij Home of Rituals

house of rituals amsterdam

Bespoke Eau de Parfum bar

house of rituals amsterdam

Gepersonaliseerd parfum

Alles voor jouw badkamerplankje en toilettas – Home of Rituals begane grond

Op de begane grond van House of Rituals vind je Rituals, zoals je Rituals tot het lezen van dit artikel waarschijnlijk vooral kende. Je vindt hier het perfecte cadeau voor jezelf of iemand anders. Alle Rituals collecties onder één dak en voor iedere leeftijd en temper. Hier ontdekte ik een nieuwe gezichtsverzorgingslijn die ik nog niet kende die ook nog eens navulbaar blijkt te zijn. De verschillende lijnen zijn prachtige gestyled met de way of life producten, maar ook met boeken die niet van Rituals zijn. Daardoor is de beleving bij Home of Rituals zoals je het niet eerder hebt gezien!

Ontdek hier meer House of Rituals

house of rituals amsterdam

De perfecte afsluiter: proef Restaurant Rouhi

Klaar met shoppen of een behandeling in de Thoughts & Physique Spa? Vanaf de begane grond wandel je zo naar binnen bij Restaurant Rouhi. De wereld en filosofie van Rituals, maar dan op je bord. Zodra de winkel opent ben je hier de hele dag welkom; van een kopje koffie of thee met iets lekkers tot een uitgebreid diner in de avond. De menukaart staat vol met gerechten met een Oosterse contact die excellent zijn om te delen. Je zult smaken van over de hele wereld ontdekken! Binnen zit je er heerlijk in het prachtige interieur en bij mooi is ook het terras op het Spui geopend.

Reserveer online

restaurant rouhi amsterdam rituals

© Restaurant Rouhi – Home of Rituals

Onze nieuwste lijstjes

Volg je Your Little Black E book al op Instagram?

With love,

Anne

In samenwerking met Home of Rituals 

| PS: Ken jij Your Little Black E book’s Green Policy? Hier vind je mijn persoonlijke ideas hoe je groener kunt reizen en leven en leg ik uit waarom en hoe ik de CO2 uitstoot compenseer van alle reizen die #teamyourlbb maakt.

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *