Opening jongerencentrum De SPOT en Richard Krajicek Court docket in Geuzenveld


Op vrijdagmiddag 4 oktober is het na lang wachten zover: de feestelijke opening van De SPOT, het nieuwe jongerencentrum in Amsterdam Geuzenveld. De Krajicek Basis opent er samen met DOCK haar Krajicek Court docket, een plein waar volop gesport kan worden. 

Op de hoek van de Lodewijk van Deysselstraat en de Physician H. Colijnstraat, in Speeltuin Confucius, staat de nieuwe jongerenlocatie De SPOT. De gemeente heeft dit pand samen met DOCK mooi opgeknapt. Door de samenwerking met speeltuin Conficius en dankzij het initiatief van de Krajicek Basis, biedt deze nieuwe plek veel kansen voor kinderen en jongeren en voor de buurt, om talenten te ontwikkelen en om heerlijk bezig te zijn. Een plek om te sporten en te bewegen, te spelen, creatief bezig te zijn, te onderzoeken en vriendschappen op te bouwen. Een plek waar jongeren en volwassen buurtbewoners zich thuis en verantwoordelijk voelen. 

Feestelijke opening
De opening van De SPOT en het Krajicek Court docket is op vrijdag 4 oktober van 16:00 tot 18:00 uur. Met openingsspeeches en met various activiteiten voor kinderen en jongeren.  
Door de opening van De SPOT verlaten de jongerenwerkers van DOCK Younger Mindzz. Met dit nieuwe pand in de speeltuin, gaat DOCK ook het speeltuinwerk voor kinderen van 5 tot 10 jaar begeleiden. 

Locatie
Jongerencentrum De SPOT, Dr. H. Colijnstraat 66 (hoek Lodewijk van Deysselstraat)

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.