Pays d’Oc pop-up wijnboutique Amsterdam // Your Little Black Ebook


Wijnliefhebbers opgelet! In hartje Amsterdam opent Pays d’Oc de hele maand december een pop-up wijnboutique waar je terecht kunt voor meer dan 50 wijnen. Vaak zie je op een fles wijn de naam van de druif distinguished vermeld; van Chardonnay tot Sauvignon Blanc en van Merlot tot Cabernet Franc. Het Zuid-Franse kwaliteitslabel Pays d’Oc IGP is leider in druivenrassen en wil dit in december laten proeven. In de pop-up wijnboutique op de Herenstraat 12 staan druivenrassen in de schijnwerpers. Van rood tot wit en rosé!

Volg @yourlbb op Instagram

Krijg het perfecte wijnadvies voor jouw december thuisdiners

Misschien ging jij normaal gesproken in december altijd nog een keer met een groep vrienden uit eten. Of vierde je de kerstdagen traditiegetrouw met de hele familie in een restaurant. Dit jaar zijn we thuis. Daar twijfel ik niet meer aan en ik moet zeggen: ik geniet ontzettend van alle thuiskookdiners mét goede wijn. In de Pays d’Oc pop-up wijnboutique geven ze graag advies over de perfecte wijn-spijs combinatie zodat jij tijdens de feestdagen iets bijzonders op tafel zet. Ook fijn: je kunt in de Pays d’Oc pop-up wijnboutique voor ieder funds terecht, er worden flessen verkocht van €4,50 tot €75 per fles. Het wijnadvies in de pop-up wordt onder andere gegeven door wijnprominenten als wijnschrijfster Barbara Verbeek en Winebar of the Yr-winnaar Julian Cleton. Er zal de hele maand een speciale selectie van 50 wijnen beschikbaar zijn, waarvan er 35 zijn gemaakt van een enkele druivenras (zogeheten mono-cépage wijnen). Daarnaast zijn er ook speciale blends en ben je in de winkel aan het goede adres voor wijnglazen uit The Consultants’ Assortment van Royal Leerdam en andere gadgets (en perfecte cadeaus!) voor wijnliefhebbers.

Pays d’Oc pop-up wijnboutique

Knowledge & tijden: t/m 31 december geopend.
Dinsdag t/m vrijdag – 12.00 tot 19.00 uur.
Zaterdag – 11.00 tot 18.00 uur.
Zondag – 12.00 tot 18.00 uur.
Adres: Herenstraat 12, tussen de Keizersgracht en Herengracht.
Meer information: Ontdek hier alles over Pays d’Oc IGP >>

 | TIP: neem een lijstje met je feestdagen-menu, inclusief de ingrediënten, mee naar de pop-up wijnboutique voor het beste advies. Completely satisfied holidays!

meer Amsterdam tips

Onze nieuwste lijstjes

op vakantie in nederland?

Op Your Little Black Ebook staan honderden staycation suggestions voor een vakantie in eigen land. Vind de perfecte accommodatie en plan dat welverdiende week(finish)je weg!

Ontdek hier Yourlbb’s selectie met de leukste hotels en vakantiehuizen in Nederland >>

Vind jouw perfecte vakantiehuis met deze 12 websites >>

Tip de redactie

Heb je een leuke tip die op Your Little Black Ebook thuis previous? Laat het weten by way of onderstaande button en TIP DE REDACTIE!