Pop-up: ga VR-gamen bij nachtclub Shelter in de A’DAM Toren


Ik kan wel stellen dat ondernemerschap en creativiteit dit jaar als nooit te voren op de proef gesteld wordt. Dat nachtclubs in de ‘1.5 meter samenleving’  onmogelijk zijn magazine duidelijk zijn, maar de eigenaren van de A’DAM Toren zitten niet stil. Nachtclub Shelter transformeert tijdens de coronacrisis tijdelijk in A’DAM VR-Game Park. Een pop-up van 600m2 in de kelder van de A’DAM Toren waar normaal gesproken ieder weekend tot in de vroege uurtjes gedanst werd. Nu dompel je je hier onder in de wereld van 4D simulaties en escape rooms.

Volg @yourlbb op Instagram

A’DAM VR-Recreation Park is een VR-gaming paradijs

Sinds 1 juni is de dansvloer van Shelter getransformeerd tot Nederland’s grootste pop-up VR-gaming expertise. A’DAM VR-Recreation Park is een plek waar bezoekers zich op gepaste afstand van elkaar toch kunnen vermaken. Sander Groet (één van de Founding Companions van de A’DAM Toren) vertelt: “We speelden al langer met het idee om iets met VR te doen en de coronacrisis bracht dit in een stroomversnelling. Binnen zes weken hebben we met ons crew een compleet VR park gerealiseerd. Het resultaat is een veelzijdige en prachtige verzameling van de beste VR-games van het second – een mooie toevoeging aan onze toren.”

Maar wat is dat nu eigenlijk zo’n VR-gaming park?

Met behulp van de meest geavanceerde technologie dompel je je onder in een andere dimensie. Denk aan sensationele 4D simulaties, maar ook aan bloedstollende escape rooms. In het ondergrondse A’DAM VR Recreation Park ontdekken zowel beginnende als gevorderde avid gamers de meest exclusieve en nieuwste digital actuality video games van dit second. Als bezoeker kun je verschillende losse VR video games spelen met recreation tokens van €5 per stuk. Vind je het lastig om iets te kiezen? Ga dan voor het voordelige pakket met daarin de populairste spellen: het Digital Madness Pack. Dit pakket kan gereserveerd worden op een gewenste dag en tijd by way of de web site!

Boek hier jouw tickets

Assist Your Locals, sharing is caring

Ga jij bij een hotspot van Your Little Black Guide langs? Tag @yourlbb op Instagram (Tales) en gebruik de hashtags #supportyourlocals en #yourlbb. De leukste foto’s of video’s repost ik op tales!

Onze nieuwste lijstjes

op vakantie in nederland?

Op Your Little Black Guide staan honderden staycation suggestions voor een vakantie in eigen land. Vind de perfecte accommodatie en plan dat welverdiende week(finish)je weg!

Ontdek hier de leukste hotels en vakantiehuizen in Nederland >>

Vind jouw perfecte vakantiehuis met deze 12 websites >>

Tip de redactie

Heb je een leuke tip die op Your Little Black Guide thuis previous? Of het nu een heerlijk staycation adres is, een (nieuw) restaurant of een must-visit bestemming is? Laat het weten by way of onderstaande button en TIP DE REDACTIE!