Pop-up eating places in Amsterdam overzicht // Your Little Black E book


Wat dit seizoen de leukste pop-up eating places in Amsterdam en omgeving zijn? In dit nieuwe lijstje zet ik ze voor je op een rij en yesssss ik blijf het aanvullen! Zelf ben ik een groot fan van pop-up eating places, waarbij er een unieke ervaring of thema gekoppeld wordt aan een locatie waar normaal gesproken misschien niet eens echt gegeten wordt. Van pop-up eating places met cooks, tot huiskamerrestaurants met een specifiek thema. Een bijzondere ervaring als je al jaren in Amsterdam woont, maar ook tijdens een weekendje weg in eigen land. Lees snel verder voor de leukste pop-up eating places in Amsterdam du second!

Volg @yourlbb op Instagram


pop-up restaurants amsterdam

© Bar Piquette

3 X pop-ups in Amsterdam die je wilt kennen

Bar Piquette: Op dit circulaire terras in Noord drink je deze zomer hét verboden drankje van Frankrijk. Piquette is de verboden drank die gemaakt wordt van de druivenschillen die overblijven na het maken van de wijn. Alleen de familie van de wijnmaker magazine de verboden godendrank legaal drinken en dus wordt je bij Bar Piquette familie van de wijnbaar. Hoe dat precies gaat? Dat moet je deze zomer zelf gaan ontdekken!

Reserveer online

De Kok & De Maître: Er was eens een kok en een maître en een restaurant op de 9e verdieping van een resort dat wel wat reuring kan gebruiken. Bijzonder gelegen, op de negende verdieping van het Marriott Residence Inn, met een dakterras en uitzicht over het hele havengebied en Noordzeekanaal aan de ene en de stad aan de andere kant. De culinaire formule is een Desk d’Hôte, een om de twee weken wisselend verrassingsmenu uit de ‘fusionkeuken’ van vier gangen met optioneel een bijpassend wijnarrangement. Lokale verse Hollandse seizoensproducten met een Aziatische twist. Op zondag ook lunch! 

Reserveer online

Fruits de Mer in de Wijngaard:  Hoe leuk is dit? Een wijngaard op fietsafstand van Amsterdam waar tijdens deze pop-up een Fruits de Mer-festijn voor je klaarstaan. Oesters slurpen, langoustines peuzelen en verse baguette smeren terwijl je tussen de wijnranken wijn drinkt die is gemaakt van de druiventrossen waar je zélf tussen zit.

Reserveer online

Ontdek meer suggestions in Amsterdam in de uitgebreide Amsterdam Metropolis Information by way of de button hieronder:

meer Amsterdam tips

pop-up restaurants amsterdam nieuw

Tip de redactie

Heb je iets leuks gespot dat binnenkort open gaat of internet geopend is? Of zomaar een goede tip die niet op Your Little Black E book magazine ontbreken? Laat het weten by way of de TIP DE REDACTIE button!