Roberto’s Amsterdam take-away menu // Your Little Black Guide


Het is geen geheim dat ik een zwak heb voor hotelrestaurants. Het geeft mij altijd het gevoel alsof ik op reis ben. Omringd door Internationale gasten en locals die er komen voor dezelfde reden als ik: het goede eten én de perfecte service. Roberto’s is één van die eating places in Amsterdam. Tucked away in het Hilton lodge in Amsterdam Oud-Zuid koken ze hier authentieke Italiaanse gerechten. Al 25 jaar! Dat ze nu voor het eerst aan take-away gaan doen verdient een shout out. Wat ik erg leuk vind aan Roberto’s, is dat veel van de gerechten naar Italiaans familierecept van de cooks worden gemaakt.

Volg @yourlbb op Instagram

Take-away menu Roberto’s Amsterdam

Op het take-away zijn verschillende anti-pasti, pasta’s en dolci te vinden. Van een klassieke carpaccio tot Antipasto all’Italiana met een selectie aan kleinere hapjes. De pasta’s klinken zo goed dat je ze eigenlijk allemaal wilt bestellen om te delen: van penne met tomaat, aubergine en ricotta tot tortelli met pompoen en pappardelle met ragu. De Tiramisù is in 25 jaar niet van de kaart verdwenen en dat is niet voor niks, dus bewaar zeker nog wat ruimte voor het dessert!

BESTEL ROBERTO’S HIER

© Penne alla Norma – Roberto’s

Tip de redactie

Heb je een leuke tip die op Your Little Black Guide thuis previous? Of het nu een heerlijk staycation adres is, een (nieuw) restaurant of een must-visit bestemming is? Laat het weten through onderstaande button en TIP DE REDACTIE!