Schotsheuvel Amsterdam Oud-Zuid // Your Little Black E book


Het beste nieuwtje om 2021 mee te beginnen. Op 1 januari opende namelijk Schotsheuvel Amsterdam na maanden verbouwen de deuren. Van het crew achter Wijmpje Beukers in De Pijp, dus dan weet je dat het met de sfeer wel goed zit. Schotsheuvel Amsterdam is een laagdrempelig eetcafé waar iedereen zich thuis moet voelen. Nu nog even als take-away idea, mar reken maar dat de mannen klaarstaan om te gaan vlammen zodra de horeca weer écht open magazine.

Volg @yourlbb op Instagram

Alles over nieuwe hotspot Schotsheuvel Amsterdam

Ik kan niet wachten om Schotsheuvel te gaan ervaren. Uiteraard heb ik het crew al wel uitgebreid gesproken en in deze nieuwe weblog vertel ik je alvast wat je kunt verwachten.

Het interieur van Schotsheuvel Amsterdam

Het interieur is heat en knus. Precies zoals je dat in een eetcafé wilt zien. Met mooie Artwork Deco particulars, houten meubelen en een knipoog aan de muur naar Ruinart, de lievelingschampagne van de eigenaren Maarten en Jordy. De bar als je binnenkomt springt direct in het oog en ook is er ruimte voor een fijn terras bij mooi weer. De terras-heaters hangen in ieder geval al klaar!

Menukaart van Schotsheuvel Amsterdam

Nu is Schotsheuvel Amsterdam open als traiteur. Met op de menukaart gerechten die je op ieder second van de dag kunt meenemen en thuis alleen maar even hoeft op te warmen als je gaat eten. Denk aan gerechten als een wildstoof en een risotto met truffel. Van dinsdag tot en met zondag zijn ze nu open vanaf 12.00 uur tot 18.30 uur voor take-away.

Locatie van Schotsheuvel Amsterdam

Na het restaurant in De Pijp is het de beurt aan Amsterdam Oud Zuid voor deze nieuwe parel. Eetcafé Schotsheuvel zit op de hoek van de Barnstraat en de Valeriusstaat. De straten die parallel lopen aan de Cornelis Schuytstraat. Ga je daar bijvoorbeeld op zaterdagochtend naar de Zuidermarkt, dan is Schotsheuvel straks het adres waar je lekker kunt gaan lunchen of in het zonnetje geniet van een kop koffie met een lekker stuk taart.

Wanneer we de horeca weer kunnen bezoeken dan zal ik hier een uitgebreide replace geven van het ‘echte’ menu van Schotsheuvel Amsterdam en je alles vertellen over de sfeer!

meer Amsterdam tips

Onze nieuwste lijstjes

Wil jij wekelijks de Amsterdam Weekend Information, een overzicht van alle nieuwe hotspots en de meest populaire artikelen in jouw inbox ontvangen? Dan ben je in 5 minuten helemaal updated! Schrijf je hieronder in voor de wekelijkse nieuwsbrief van Your Little Black E book.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

op vakantie in nederland?

Op Your Little Black E book staan honderden staycation ideas voor een vakantie in eigen land. Vind de perfecte accommodatie en plan dat welverdiende week(finish)je weg!

Yourlbb approved hotels >>

Hét vakantiehuizen overzicht met de beste tips voor Nederland >>

Tip de redactie

Heb je een leuke tip die op Your Little Black E book thuis previous? Laat het weten by way of onderstaande button en TIP DE REDACTIE!