Stadsstrand de Hallen Amsterdam // Your Little Black E-book


Ga deze zomer voor het ultieme vakantiegevoel in eigen stad naar het pop-up stadsstrand bij de Hallen. Ondernemers in de Hallen Amsterdam slaan de handen ineen om het vakantiegevoel dichtbij te halen. Vanaf 25 juni zit je op het Bellamplein met de voeten in het zand om te genieten van de zomerse dagen! Stadsstrand de Hallen is een heerlijke plek voor ontspanning, eindelijk weer reside met je vrienden af te spreken en samen te genieten midden in Oud-West. Deze samenwerking van de Hallen Studio’s, de Kanarie Membership, Foodhallen en Filmhallen belooft een zomer lang een te gekke programmering. Tickets voor de verschillende occasions, zoals boozy brunches en filmavonden, zijn te koop through de web site!

Boek tickets

Volg @yourlbb op Instagram

Zomerse programmering bij Stadsstrand de Hallen in Oud-West

Bij Stadsstrand de Hallen ben je aan het goede adres voor een ontspannen middag op het terras. Daarnaast staan er de hele zomer leuke occasions voor alle leeftijden gepland! Achter de grote hoge deuren van het prachtige de Hallen gebouwd, bevindt zich namelijk een indrukwekkende studio. Die zal deze zomer volledig in het teken staat van numerous activiteiten! Zo kun je vanuit je relaxte stoel genieten van movies geprogrammeerd door de Filmhallen. Er zijn numerous livemuziek avonden waarbij je kunt swingen en zingen op je eigen plek. 52Wines komt langs om je meer te leren over wijn en uiteraard om gezamenlijk heerlijke wijnen te proeven.

En ook de “kleintjes” worden niet overgeslagen! Op Household Sunday organiseert Stadsstrand de Hallen namelijk een heerlijke brunch met bubbels voor de ouders terwijl de children aan activiteiten mee kunnen doen of lekker spelen in het zand.

Stadstrand de Hallen gaat open op vrijdag 25 juni. De eerste avond staat feestelijk in het teken van de opening met de Stay Latin Evening. Trio Galantes speelt reside Latijns-Amerikaans muziek!

Koop je tickets op stadstranddehallen.nl of blijf op de hoogte through Fb of Instagram.

Boek tickets

Tip de redactie

Heb je iets leuks gespot dat binnenkort open gaat of web geopend is? Of zomaar een goede tip die niet op Your Little Black E-book magazine ontbreken? Laat het weten through de TIP DE REDACTIE button!