Staycation Park Plaza Vondelpark, Amsterdam & diner bij TOZI


Het is geen geheim dat ik gek ben op staycations in eigen stad. Zonder ver te hoeven reizen ben je er toch even écht uit. Juist in deze periode nu reizen naar het buitenland niet kan, is een vakantie dicht bij huis de manier om te ontspannen. Park Plaza Vondelpark, Amsterdam heeft verschillende hele fijne arrangementen, zoals Dine & Dream en de Family Getaway die wij laatst mochten testen. Wat een plezier om wakker te worden met het geluid van de vogels uit het park en om nog voordat de relaxation van Amsterdam ontwaakt al een wandeling te maken. Een aanrader om te doen voordat je aanschuift voor een uitgebreid ontbijt!

Heb je al eens bij het Italiaanse restaurant TOZI gegeten in het resort? Dan weet je dat dit alleen eigenlijk al een reden is om juist nu een staycation te boeken bij Park Plaza Vondelpark, Amsterdam. TOZI is op dit second namelijk alleen geopend voor hotelgasten en uiteraard geheel in lijn met de huidige RIVM-maatregelen. Ik heb hier nu een paar keer gegeten en iedere keer was het zó lekker.

TOZI

 | TIP: Boek je een overnachting bij Park Plaza Vondelpark, Amsterdam through Your Little Black E-book? Geef dit dan aan bij je boeking en je krijgt een free of charge additional (zoals bijvoorbeeld een welkomstdrankje) bij het inchecken.

Voor iedereen die even veilig wil ontsnappen aan zijn eigen huis heeft Park Plaza Vondelpark, Amsterdam een aantal hele fijne arrangementen samengesteld. Voor lovebirds en voor households, voor uitslapers en voor vroege vogels. Mét de mogelijkheid om nog steeds te dineren (tot 22 uur geopend, na 20 uur met alcoholvrije drankjes en mocktails) en te genieten van een uitgebreid Italiaans cicchetti diner met gerechtjes om te delen. Na het diner rol je zo je mattress met heerlijk zacht Egyptisch bedlinnen in om nog een movie te kijken op de Chromecast Samsung Good-TV. Slaap lekker als je één van de arrangementen gaat boeken!

Zoals ik eerder al schreef hebben wij laatst een nachtje genoten van het Household Getaway association. Zo heerlijk en knus met zijn drietjes in de Junior Suite met balkon. Voor de youngsters ligt er een tasje met leuke goodies en een vogelknuffeltje dat geluid maakt en zo uit het Vondelpark de kamer ingevlogen lijkt. Van al die cadeautjes klom Manuel met schoenen en al op mattress (oops), maar dat geeft wel blijk van het enthousiasme en de verwondering. Na het inchecken nog even lekker wandelen in het Vondelpark en natuurlijk naar de speeltuin bij De Vondeltuin. Bij TOZI heeft Manuel zijn eigen pizza mogen maken. Wij konden de octopus en de pasta die we al eerder bij TOZI aten niet weerstaan. Na het diner hebben we in mattress nog een movie gekeken met zijn drietjes en de avond kon gewoon niet perfecter. Neem de volgende dag zeker de tijd om lekker samen te badderen en uitgebreid te ontbijten. Wedden dat je helemaal onthaast weer naar huis vertrekt?

De lounge met open haard

Volg @yourlbb op Instagram

Dit zijn de arrangementen bij Park Plaza Vondelpark, Amsterdam:

Dine & Dream: Overnachting in een Superior Queen Room
+ Cicchetti Feast Menu met 7 Cicchetti gerechten voor twee personen bij TOZI.
Vanaf €129 per koppel (2 personen).

Bekijk de tarieven

Staycation: Free of charge improve naar Deluxe kamer
+ Welkomstdrankje bij aankomst
+ Luxe ontbijtbuffet
+ 3-gangen cicchetti-diner in TOZI Restaurant
+ Laat uitchecken voor 14.00 uur.
Vanaf € 169,- per koppel (2 personen).

Bekijk de tarieven

Household Getaway: Logeren in een ruime kamer die is ontworpen voor gezinnen met uitschuifbare slaapbanken (twee aparte kamers boeken is dus niet nodig).
De Household Getaway bevat:
+ Accommodatie voor 2 volwassenen en 2 kinderen (tot en met 12 jaar) in een Studio King of Twin of Junior Suite
+ Een free of charge reward bag met drie Park Plaza-kindervouchers, te gebruiken voor bepaalde eet- en drinkwaren in het resort
+ Een free of charge ontbijt voor de kinderen.
+ Het ontbijt voor de ouders is al inbegrepen bij de prijs
+ Free of charge kinderfilms op de kamer en andere activiteiten

Bekijk de tarieven

Octopus bij TOZI

Samen ontbijten… en dan weer naar huis

meer Hotels tips

Onze nieuwste lijstjes

Tip de redactie

Heb je een leuke tip die op Your Little Black E-book thuis previous? Laat het weten through onderstaande button en TIP DE REDACTIE!