Tapperij de Eeuwige Jeugd // De Pijp Amsterdam // Your Little Black Guide


Hearsay has it! En in een tijd waarin echt werkelijk weinig gebeurt is het wel eens leuk om te horen dat deze C-periode er echt niet alleen één is van stilstand en achteruitgang. Uit zeer betrouwbare bron heb ik vernomen dat Tapperij de Eeuwige Jeugd een tweede locatie gaat openen. In De Pijp wel te verstaan. Letterlijk en figuurlijk, need Café De Pijp in de Ferdinand Bolstraat wordt volgens de wandelgangen binnenkort een nieuwe locatie van Tapperij de Eeuwige Jeugd. Wie al wat langer in Amsterdam woont weet dat dat goed nieuws is. Ooit was Café De Pijp dé hotspot waar je moest wezen, maar de afgelopen paar jaar vond ik die ouwe ziel ver te zoeken. Tijd voor nieuwe aptitude! Iets dat je de mannen achter Tapperij de Eeuwige Jeugd wel kunt toevertrouwen. Van Spargo in

meer Amsterdam Oost tips

hebben ze immers ook iets te geks gemaakt. Anders dan de andere biercafés die we kennen, vrouwelijker, fris en een perfecte borrelspot.

Uiteraard probeer ik de mannen te pakken te krijgen voor een replace en als er meer bekend is dan lees je het hier als eerst! Maar zie jij jezelf straks al aan een Lellebel en een lekkere hap zitten daar op dat hoekje in

meer De Pijp tips

? Ik wel. Á bientôt!

meer Amsterdam tips

Volg @yourlbb op Instagram

Onze nieuwste lijstjes

Wil jij wekelijks de Amsterdam Weekend Information, een overzicht van alle nieuwe hotspots en de meest populaire artikelen in jouw inbox ontvangen? Dan ben je in 5 minuten helemaal updated! Schrijf je hieronder in voor de wekelijkse nieuwsbrief van Your Little Black Guide.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

op vakantie in nederland?

Op Your Little Black Guide staan honderden staycation suggestions voor een vakantie in eigen land. Vind de perfecte accommodatie en plan dat welverdiende week(finish)je weg!

Yourlbb approved hotels >>

Hét vakantiehuizen overzicht met de beste tips voor Nederland >>

Tip de redactie

Heb je een leuke tip die op Your Little Black Guide thuis previous? Laat het weten by way of onderstaande button en TIP DE REDACTIE!