The Seafood Bar thuisbezorgd in Amsterdam // Your Little Black Guide


Heb jij van die responsible pleasures waar maar weinig mensen vanaf weten? Ik ken mensen die bijvoorbeeld wel eens in hun eentje op een doordeweekse dag gaan dim summen bij Oriental City. Zelf loop ik regelmatig tussen afspraken door binnen bij één van de locaties van The Seafood Bar om daar binnen no time in mijn eentje een plateau fruit de mer naar binnen te werken. Met heel veel cocktailsaus. Gewoon omdat het kan en meestal om te vieren dat ik een mooie samenwerking had binnengesleept. Iets dat nu als in een vorig leven voelt. Daarom additional goed nieuws dat The Seafood Bar een sharing menu thuisbezorgt!

Volg @yourlbb op Instagram

Sharing menu van The Seafood Bar Amsterdam

Het sharing menu voor twee personen bestaat uit verschillende gangen. Zoals twee verschillende voorgerechten, waaronder de kreeftensoep. Daarna een plateau Seafood Bar met verschillende gerookte vissoorten en de keuze uit een ander gerecht, zoals: zalmfilet met asperges in hollandaisesaus, kabeljauw in tomaten-roomsaus met cherrytomaatjes en gamba’s in knoflook citroen marinade. Geserveerd met krieltjes en stokbrood met kruidenboter (en iedereen die wel eens bij The Seafood Bar komt weet hoe lekker die kruidenboter is).

Dit menu kun je uitbreiden met een aantal klassiekers, zoals een halve kreeft, king crab poten en oesters. Bezorging binnen de ring (met uitzondering van Noord) of choose up bij de locatie op het Spui.

Bestel hier The Seafood Bar

Ⓒ The Seafood Bar

| THUISRESTAURANT TIPS: Op Your Little Black Guide verschijnt bijna iedere dag een nieuwe overview van één van onze favoriete eating places die nu ook thuisbezorgen of aan take-away doen. Je vindt ze in de nieuwe THUISRESTAURANT categorie, samen met heel veel andere handige lijstjes per wijk of soort gerecht. Eet smakelijk! Bekijk alle Corona-proof restaurant tips hier >>

Al gespot dat je op Your Little Black Guide nu ook heerlijke recepten kunt vinden om thuis te maken? Klik hier om direct een lekker recept uit te zoeken >>

Meer inspiratie voor thuis? Wij hebben heel veel ideas!

CHECK HIER HET STAY IN DOSSIER

Onze nieuwste lijstjes

Heb jij zelf nog ideas voor een restaurant dat thuisbezorgd? Laat het weten by way of onderstaande button en TIP DE REDACTIE!