Undercover Amsterdam // chef Equipment // Your Little Black Ebook


Undercover Amsterdam is het nieuwe omakase sushi restaurant van chef Equipment. Sure, je leest het goed. Hij is terug! Goed nieuws dus voor alle followers van student-chef Equipment die Amsterdam voorstelde aan het Japanse begrip van een omakase restaurant. Wat begon op een studentenkamer bij het Science Park met zijn eerste omakase restaurant Ephemeral, ging verder als een avontuur in The Dylan. Nu opent self-taught sushi chef Kitsanin Thanyakulsajja zijn eigen vaste restaurant op de Wibautstraat in Amsterdam Oost. Nu al open voor sushi die op bestelling af te halen is. Vanaf half oktober kun je er ook aanschuiven voor zijn kookkunsten.

Volg @yourlbb op Instagram

Menu x Undercover Amsterdam van Equipment

Zodra Undercover Amsterdam open gaat als omakase restaurant, worden er 20 gangen geserveerd. Authentieke sushi met een moderne twist en continu wisselende gerechten. Reserveren kan straks through de web site en ik schat in dat dit door alle lovende recensies van zijn eerdere omakase eating places heel snel vol gaat zitten. Volg ze dus alvast op Instagram zodat je straks als eerste op de hoogte bent! Vergeet daarbij ook niet de regels voor een omakase restaurant: te laat komen is uit den boze, omdat het hele menu nauwkeurig getimed wordt. Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan snel het menu op de web site van Undercover Amsterdam en reserveer direct.

Bestel online

meer Amsterdam Oost tips

Tip de redactie

Heb je iets leuks gespot dat binnenkort open gaat of web geopend is? Of zomaar een goede tip die niet op Your Little Black Ebook magazine ontbreken? Laat het weten through de TIP DE REDACTIE button!