Valentijnsdiners Amsterdam make- en take-away // Your Little Black Guide


Hoewel ik zelf heel erg geloof in van iedere date-night een beetje Valentijnsdag maken, snap ik ook dat jullie – zeker dit jaar – additional willen uitpakken met een bijzonder diner voor thuis. Eerst een fijne wandeling maken door de stad, daarna gezellig borrelen, uitgebreid tafelen, nog een leuke film of serie kijken en de relaxation van de avond naar eigen invulling, haha. Een goede voorbereiding is het halve werk dus bestel alvast jouw Valentijns take-away diner in Amsterdam voor thuis zodat je zeker bent van iets lekkers voor het weekend van 14 februari.

 | TIP: bekijk hier ook romantische logeeradressen >> Ook leuk om cadeau te geven mét Valentijn!

Volg @yourlbb op Instagram


5 X lekkere Valentijns Make-away diners in Amsterdam

Le Ciel Bleu**: Romeo, oh Romeo! Bestel je deze super-de-luxe make-away field van Le Ciel Bleu dan kan jouw avond niet meer stuk. Een twee Michelinsterren-menu dat in een hele mooie field geleverd wordt, compleet met fles champagne en instructies. Ik mocht al even proeven en het is fantastisch hoe ze dit hebben voorbereid. Binnen no time geniet je zo samen aan tafel van een romantisch sterrendiner. Ik kan alvast verklappen: de croque monsieur met koningskrab is goddelijk!

MEER INFO & BESTELLEN

Cook Like a Chef: Afgelopen jaar maakte ik kennis met Cook dinner Like a Chef, het platform waar je make-away menu’s van de beste eating places van Nederland kunt bestellen. We aten eerder al thuis een menu van De Librije*** en binnenkort koken we het menu van Brut172 (het restaurant dat je misschien wel kent van het programma op RTL). Wil je voor Valentijn additional uitpakken? Ga dan voor het speciale Valentijnsmenu van Restaurant Parkheuvel**.

Bekijk hier alle menu’s

Restaurant Breda: Is er iets bijzonders te vieren dan vind je ons bij Restaurant Breda. Fijne sfeer, heerlijk eten en als je aan het einde van de avond naar buiten loopt en over de grachten terug naar huis fietst dan houd je weer echt van Amsterdam. Belief me. Het slechte nieuws, we kunnen voorlopig nog niet aanschuiven. Het goede nieuws, ze hebben een heerlijk Valentijnsmenu samengesteld met onder andere gerookte paling met prei en aardappel, handgesneden steak tartaar, in zeewierboter gepocheerde kabeljauw en meer bijzondere gerechten voor € 45,- per persoon.

Bestel hier

Wijmpje Beukers: Betaalbaar, met een prime playlist en web zo lekker als eten in het gezellige restaurant. Zo zou ik de Valentine’s Field van Wijmpje Beukers willen omschrijven. Herkenbare smaken voor alle Wijmpje followers. En het hele weekend af te halen! Dus ik zou zeggen: plan vooral zo veel mogelijk Valentijnsdiners als je wilt. Drie gangen voor € 37,50 om thuis af te maken met de instructies.

Bestel hier

 | PSSST: bekijk hier ook Yourlbb’s date night tips >>

Pikoteo: Voor Valentijnsdag slaan Pikoteo en Branie de handen ineen voor een bijzonder romantisch menu. Een 4-gangen menu voor twee inclusief een fles bubbels en twee cocktail kost € 90,-. Goed om te weten: het menu is ook vegetarisch te bestellen. Benieuwd wat er in het menu zit? Bekijk het by way of de button hieronder!

Bekijk & bestel het menu

 | TIP: Bekijk hier ook het lijstje met tips voor de perfecte date night thuis >>

Liever zelf koken dan take-away?

Op Your Little Black Guide staan honderden lekkere recepten. En de voorpret begint dan al bij het doen van de boodschappen. Verify voordat je op pad gaat onze lijstjes voor de lekkerste verswinkels- en kramen in Amsterdam:

Onze nieuwste lijstjes

Wil jij wekelijks de Amsterdam Weekend Information, een overzicht van alle nieuwe hotspots en de meest populaire artikelen in jouw inbox ontvangen? Dan ben je in 5 minuten helemaal updated! Schrijf je hieronder in voor de wekelijkse nieuwsbrief van Your Little Black Guide.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

op vakantie in nederland?

Op Your Little Black Guide staan honderden staycation suggestions voor een vakantie in eigen land. Vind de perfecte accommodatie en plan dat welverdiende week(finish)je weg!

Yourlbb approved hotels >>

Hét vakantiehuizen overzicht met de beste tips voor Nederland >>

Tip de redactie

Heb je een leuke tip die op Your Little Black Guide thuis previous? Laat het weten by way of onderstaande button en TIP DE REDACTIE!