Vendejo de Goudfazant Amsterdam // Your Little Black Guide


Ben je al bij Vendejo de Goudfazant geweest? Oh wat zouden we maar wat graag aanschuiven bij Resort de Goudfazant om uitgebreid te tafelen. Altijd gezellig, goed brood, lekker eten. En zelfs het geschater en geroezemoes van de tafeltjes aan de andere kant van het industriële restaurant dat door het hoge plafond altijd zo aanwezig is mis ik. Sowieso mis ik dit soort restaurantgeluiden enorm. Of de flarden van een gesprek aan het tafeltje naast je waar je ongevraagd van meegeniet. Ik zou een essay kunnen schrijven over hoe ik de sfeer van een vol restaurant als Hotel de Goudfazant in een tijdperk pre-corona mis, maar daar gaat dit artikel niet over. Wat ik je wél wil tippen is Vendejo de Goudfazant. De ‘supermarkt’ of laten we het gezellig een mercado noemen die is opgezet in Resort de Goudfazant tijdens de lockdown.

Volg @yourlbb op Instagram


Het lekkerste van Resort de Goudfazant voor thuis

Je kunt er zelfs on-line bestellen, maar langsgaan is natuurlijk leuker. Bij Vendejo de Goudfazant verkopen ze onder andere kant en klare maaltijden, zoals hun beroemde terrine en Bretonse vissoep. Maar ook make-away boxen van andere klassiekers van de menukaart, zoals de bietenrisotto en pasta vongole. Of venkelworst met linzen en spitskool die je alleen maar even hoeft op te warmen. Sowieso gaat er ook een pot mayonnaise mee naar huis. Altijd lekker en van Resort de Goudfazant van het kaliber dat je het bakje nog internet niet met je vinger uitlikt. Of toch wel, met het laatste frietje. Wie ambitie heeft om zelf brood te bakken kan een starterspakket zuurdesem kopen. En heb je gewoon zin om vooral niet te ingewikkeld te doen? Fles wijn en lekkere occur voor een avond spelletjes of series? Dan moet je de ápero field hebben. Zie ik je bij Vendejo de Goudfazant?

Bekijk hier het assortiment

Onze nieuwste lijstjes

Wil jij wekelijks de Amsterdam Weekend Information, een overzicht van alle nieuwe hotspots en de meest populaire artikelen in jouw inbox ontvangen? Dan ben je in 5 minuten helemaal updated! Schrijf je hieronder in voor de wekelijkse nieuwsbrief van Your Little Black Guide.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

op vakantie in nederland?

Op Your Little Black Guide staan honderden staycation ideas voor een vakantie in eigen land. Vind de perfecte accommodatie en plan dat welverdiende week(finish)je weg!

Yourlbb approved hotels >>

Hét vakantiehuizen overzicht met de beste tips voor Nederland >>

Tip de redactie

Heb je een leuke tip die op Your Little Black Guide thuis previous? Laat het weten by way of onderstaande button en TIP DE REDACTIE!