Winter BBQ field The Roast Room, Slagerijen Kaldenberg & Highland Park


Heb jij zin om deze maand eens iets anders te maken tijdens je thuiskookdiner of voor het kerstmenu? Organiseer een winter BBQ en nodig twee vrienden uit om bij te komen eten. Highland Park lanceert deze winter namelijk samen met The Roast Room en Slagerijen Kaldenberg een Winter BBQ box. Compleet met twee lekkere recepten waarbij je geïnspireerd wordt om met whisky te koken. Excellent voor wie geen zin heeft om uren in de keuken te staan. En misschien nog wel perfecter in deze periode: lekker buiten in de frisse lucht en met genoeg mogelijkheden om afstand te houden. Hoewel ik zelf ook wel van een goed glas whisky hou, zie ik dit vriendlief al helemaal doen als second om met een klein clubje vrienden het jaar af te sluiten met een brunch. Dus ik zou zeggen: haal de winter BBQ field in huis, steek een vuurkorf aan, schenk een glas whisky in en toast alvast op een mooi 2021.

Volg @yourlbb op Instagram

Dit zit er in het Highland Park BBQ Pakket

Nadat Highland Park en vleesrestaurant The Roast Room vorig jaar de handen in elkaar hebben geslagen voor een succesvol BBQ menu, presenteren ze opnieuw een winter BBQ idea in samenwerking met Slagerijen Kaldenberg, een Nederlands familiebedrijf dat gespecialiseerd is in het verwerken van kwaliteitsvlees. Dat de smaken van Highland Park whisky goed samengaan met vlees (op de BBQ), is reeds velen bekend. Dit jaar gaat Highland Park nog een stapje verder en lanceert een Limited Edition Winter BBQ box. Een exclusieve field, met een prachtige Côte à l’os – minimaal 21 dagen dry aged met Highland Park whisky – waardoor het vlees een unieke, rokerige en zoete smaak heeft.

Het Highland Park BBQ pakket kost € 85,- en bevat:

  • Highland Park Whisky Viking Scars 10 Years Outdated 35CL (inclusief 2 glazen)
  • Dry aged ‘Cote a l’os’ +/- 1,2 kg
  • Chimichurri, whisky jus & kruiden kwast

Bestel hier de Winter BBQ Box

Onze nieuwste lijstjes

op vakantie in nederland?

Op Your Little Black E-book staan honderden staycation suggestions voor een vakantie in eigen land. Vind de perfecte accommodatie en plan dat welverdiende week(finish)je weg!

Ontdek hier Yourlbb’s selectie met de leukste hotels en vakantiehuizen in Nederland >>

Vind jouw perfecte vakantiehuis met deze 12 websites >>

Tip de redactie

Heb je een leuke tip die op Your Little Black E-book thuis previous? Laat het weten by way of onderstaande button en TIP DE REDACTIE!