zomer hotspot in de Tuinen van West


Ken je Up West Amsterdam al? Niet? Dan zal ik je iets verklappen. Ik voorspel dat het een hele bijzondere zomer gaat worden vol pop-ups op locaties die normaal gesproken bestemd zijn voor occasions en partijen. En hoewel de occasions deze zomer kleinschalig weer wat op gang komen, kun je bij Up West Amsterdam ook nog steeds terecht voor het terras waar je met de voeten in het zand zit. In de Tuinen van West openen deze zomer meerdere terrassen van Up West Amsterdam. Het terrein van ruim 35.000 vierkante meter is normaal gesproken het domein van onder andere bedrijfsevents, maar deze zomer kun jij hier in alle rust én ruimte van de zomer genieten.

Volg @yourlbb op Instagram


Pssst… it is mid-season sale!

Bekijk hier nog 18 tips

Drie verschillende terrassen bij Up West

Het idea van Up West is heel simpel en relaxed. By way of de web site kun je doordeweeks al vanaf 10.00 uur en in het weekend zelfs vanaf 9.00 uur een heerlijk plekje reserveren in de Tuinen van West. Up West Amsterdam heeft drie verschillende terrassen: met zitplekken aan tafels, zitzakken en een tropical hangout met hangmatten. Hoewel er heel veel ruimte is, moet je wel vooraf reserveren through de web site.

Het menu van Up West

De menukaart van UP West is bewust simpel gehouden. De eenvoud van het menu previous bij deze plek, zo vertelt eigenaar Martijn. Wat je zoal kunt bestellen? Op het menu van Up West staan burgers (ook vegan en vegetarisch), een broodje pulled hen en een hotdog. Er is een aparte borrelkaart en ook een divers aanbod in drankjes. Wil je reserveren? Dat kan through de web site!

Reserveer online

Tip de redactie

Heb je iets leuks gespot dat binnenkort open gaat of web geopend is? Of zomaar een goede tip die niet op Your Little Black Guide magazine ontbreken? Laat het weten through de TIP DE REDACTIE button!